Skip to content

Nasze Menu

Menu

Pierogi z mięsem i kapustą

Tradycyjne pierogi wypełnione soczystym mięsem i delikatnie podsmażoną kapustą, serwowane z cebulką
47

Barszcz czerwony z uszkami

Bogaty i aromatyczny barszcz czerwony przygotowany z buraków, podawany z uszkami nadziewanymi mięsem lub grzybami.
56

Bigos staropolski

Znakomity gulasz z kiszonej kapusty, różnych rodzajów mięsa, suszonych śliwek i grzybów, duszony w aromatycznych przyprawach.
26

Kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą

Soczysty kotlet schabowy z chrupiącą panierką, podawany z tradycyjnymi ziemniakami i duszoną kapustą.
34

Gołąbki z mięsem i ryżem

Soczyste gołąbki z mielonym mięsem i aromatycznym ryżem, podawane w delikatnym sosie pomidorowym.
56

Kaczka po staropolsku

Soczysta i aromatyczna kaczka pieczona na chrupiąco, podawana z jabłkami, śliwkami i czerwonym barszczem.
48

Sernik staropolski z sosem śmietanowym

Tradycyjny sernik z delikatnego sera, przygotowany według staropolskiej receptury, podawany z kremowym sosem śmietanowym.
26

Makowiec z kruszonką

Pachnący makowiec z bogato nadziewaną masą makową, przykryty chrupiącą kruszonką, idealny na słodkie zakończenie posiłku.
34